Nóci: "Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam"

Forrás: noci.hu -
valóvilág ittas vezetés Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág volt műsorvezetőjét jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól, és úgy tűnik, azt sem sikerül rábizonyítani, hogy az eset után megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt.

"A mai napig nem tudom, mi történt azon az éjszakán. A rendőri és a kórházi jelentésben az áll, hogy mentők vittek be. A mentősöknél viszont nem regisztráltak akkor ilyen esetet. Zaklatott állapotom miatt elfelejtettem tankolni, s kifogyott a benzin a kocsiból. Mínusz tíz fok volt. Senki nem állt meg, és a telefonom meg az aksim is lemerült. Az előző napi rendezvényből a csomagtartóban maradt némi ital. Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam. Onnantól kezdve se kép, se hang. Fogalmam sincs arról, hogy vettek vért meg ilyenek" - mesélte a Blikknek Nóci.

Forrás: noci.hu

Nóci állítja: arra sem emlékszik, hogy elvették a jogsiját "Nem tudom bebizonyítani, hogy nem emlékszem rá. Az viszont tény, hogy az intézkedő rendőröktől semmiféle jegyzőkönyvet nem kaptam az intézkedésről. Kivártam a tíz napot, amíg a rendőrség köteles kiküldeni a jegyzőkönyvet, de nem kaptam semmit. Ezt követően bementem az okmányirodába, és bejelentettem, hogy nem találom a vezetői engedélyemet" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.