Új Zámbó Jimmy-lemez jelenik meg

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy sláger lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.

"Küldetésemnek érzem, hogy ezzel a lemezzel a Királyt visszahelyezzem a trónra" - mondta a Blikknek Boros László. Mint kiderült, ő volt az első, aki 1991 júniusában lemezszerződést kötött az akkor még elsősorban vendéglátós tehetséggel. A közös munka jó ötletnek bizonyult, Jimmy debütáló lemeze a Csak egy vallomás címmel több mint 40 ezer példányban fogyott. Erre az óriási sikerre már minden nagyobb kiadó fel is figyelt, így hamarosan véget is ért a gyümölcsöző közös munka.

Forrás: MTI/Földi Imre Forrás: MTI/Földi Imre

"Jimmy kilencvenegy decemberében közölte velem, hogy menni akar, de ígéretet tett, hogy megcsinálja velem azt a két lemezt, amit a szerződésünk még magában foglalt" - mondta Boros. Jimmy tartotta is az ígéretét, és pár hónap múlva beállított hozzá 22 dallal és világslágerrel, amelyekhez zömében Boros írt szöveget, a számokat pedig titokban vették fel, ugyanis ekkor már érvénybe lépett Jimmy új szerződése egy lemezkiadóval.
Noha Jimmy halála ugyan a producer kiadott már egy lemezt a hanglemezkiadójával közösen, ám felesége ekkor nagybeteg lett, így a magánéleti problémák miatt nem dolgozta fel az anyagot, és maradt még egy lemeznyi sláger. Ám úgy érzi, ezzel még tartozik az énekes rajongóinak, így hamarosan hallhatjuk a tiszta hangú, 23 éves Jimmyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.