Fekete Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásplakátokon, buszok oldalán Fekete Dávid meztelen felsőteste és szerelmének, Reginának bikinis fotói láthatók Győrben. De miért? 

A rossznyelvek szerint az énekes a pizzériája bezárása után új vállalkozásba kezdett, és azt reklámozza. Fekete Dávid azonban ezt cáfolja.

Forrás: Facebook/Fekete Dávid hivatalos oldal

"Tudom, hogy az a hír járja, hogy szoláriumszalont nyitok, de ez egyáltalán nem igaz. Csupán felkértek, hogy kedvesemmel szerepeljünk a plakátokon, mivel a cég tulajdonosa átlagembereknek akar szolgáltatni, ezért pont jó, hogy nem vagyok kigyúrt"mondta a Blikknek, ahol a fotót is megnézheted.

Pimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! - "Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni" http://www.life.hu/bulvar/20150512-papp-gergo-es-musora-a-pimasz-ur-ott-alszik-a-tv2-utan-az-rtlen-lathat-majd.htmlPapp Gergő januárban távozott a TV2-től, ahol tíz év után közös megegyezéssel bontotta fel szerződését. Mindeddig titok volt, hol folytatja a televíziózást, de ma már tudni lehet, a riporter az RTL II-n kerül majd képernyőre. TV + Bulvár--Hatalmas izmokat növesztene Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-hatalmas-izmokat-novesztene-cinthya-dictator.htmlA Life.hu riportere, Németh Máté a szakdolgozata kinyomtatására kísérte el a fotós lányt. Cynthia közben persze sokmindent elárult magáról, többek között beszélt arról is, hogy milyen külsőt szeretne magának.TV + Bulvár--Zimány Linda megszólalt: "Nem hancúrozok a pókermilliomossal, más magánéleti vonalon vagyok"http://www.life.hu/bulvar/20150508-zimany-linda-megszolalt-allitja-nincs-semmi-kozte-es-a-pokermillimos-dan-bilzerian-kozott.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban a fotó, amelyen Zimány Linda - több lány társaságában Dan Bilzerian társaságában pózol. Még az a kérdés is felmerült, vajon a magyar modellt láthatjuk-e a képen. TV + Bulvár--Intim fotót posztolt Tóth Gabi - Ilyen egy hamisítatlan ágyszelfihttp://www.life.hu/bulvar/20150507-intim-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlTóth Gabi azok közzé a magyar hírességek közé tartozik, akik szívesen osztják meg hétköznapi, olykor intim pillanatukat a nagyközönséggel. Aztán csak győzze bezsebelni a lájkokat. TV + BulvárOrigoMegsérült az Éden Hotel szereplője - Gipszet kell viselniehttp://www.life.hu/bulvar/20150507-megserult-az-eden-hotel-szereploje-eden-apolka.htmlGipsszel a lábán érkezett az Éden Éjjel adásában a nagy cselszövő, Peti egykori párja, Apolka. A lány úgy fogalmazott: félrelépett. TV + BulvárOrigoÉden Hotel - Nocsak! Így simogatta Laura popsiját Gyulahttp://www.life.hu/bulvar/20150507-az-eden-hotel-jatekosa-gyula-laura-feneket-simogatta.htmlEléggé ki lehetnek éhezve az Éden Hotel játékosai. Ahogy a többi fiú, úgy Gyula is megragad minden alkalmat, hogy női testet érinthessen. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.