Kerényi Miklós Gábor Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.

Állt a bál tegnap az Okotgonon. Ugyanis az Operettszínház sajátos reklámmal hirdette legújabb produkcióját, a Fame-t, mégpedig egy flashmobbal. A művészek elfoglalták a járdát és az úttestet is, mintegy fittyet hánytak arra, hogy mekkora bosszúságot okoznak az autósoknak a város egyik legforgalmasabb csomópontján. Nem is csoda, hogy még ki is hívták rájuk a rendőrséget.
"Úgy tudjuk, a közeli Aradi utcában volt egy rendőri akció, ők jöttek át megnézni, mi történik... Igazoltattak, mivel akadályoztuk a forgalmat, de a flashmob csak három percig tartott" - mondta a színház sajtófőnöke, Lencsó Rita a Borsnak.
Úgy tudni, ezt az eseményt két hónapja tervezték meg. Két autó és nyolc taxi állt be a kereszteződés közepére, amire felpattantak a táncosok, és elkezdődött a show.
"Egy perc múlva ott is voltak a rendőrök... Átfutott rajtam, hogy leparancsolnak-e bennünket a kocsiról, de hál’ istennek, nem volt probléma. Nagy tapsot kaptunk, lepattantunk az autóról, én bevágódtam a tömegbe, így megúsztam az igazoltatást" - mondta Gömöri András Máté énekes

Forrás: TV2 Forrás: TV2

."Nem számítottunk arra, hogy ilyen hihetetlen gyorsan lecsapnak ránk. Óriási tömeg kellős közepén megjelent a szirénázó rendőrautó, de az előadást szerencsére végig tudták csinálni a fiatal művészek. Valóban igazoltattak, de bízom benne, hogy ennek mindössze az lesz a következménye, hogy sokan nézik majd meg az előadásunkat" - mondta Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház vezetője.
A színház sajtófőnöke elárulta, hogy egy műszaki dolgozó fegyelmi büntetést kapott a rosszul sikerült akció miatt Lőrinczy György főigazgatótól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.