Szelfi (tévéműsor) Németország Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adát a tegnap esti Szelfiben Máté meghívta magához Németországba. A fiatal orvos szeretné, ha a csinos műsorvezető vele töltené a hétvégét, és tovább folytathatnák az ismerkedést. Az RTLII videónapló-sorozatának ma esti epizódjában Ada kifejti, milyen érvek és ellenérvek szólnak az utazás mellet.

„Igazából nekem is van kedvem menni. Miért ne?” – meséli kamerájának Ada. „Csak lehet, hogy azért nem mondtam eddig igent, mert egy részem egy kicsit fél ettől a dologtól. Mi van, ha jól működik? Ha tényleg belemegyek érzelmileg, és utána jön a pofára esés…”

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ada félelme nem alaptan, tavaly ilyenkor lett ugyanis vége négyéves kapcsolatának. Egy új szerelem nagy változás lenne most az életében, főleg, ha Mátéval lesz kapcsolata, aki stuttgarti. „Nem utolsó szempont, hogy van két gyerekem, több munkám, egy életem itt, amit nem akarnék feltétlenül feláldozni senkiért vagy semmiért. Nem könnyű a szitu, de izgis…” – az, hogy dönt Ada, ma este kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.