Boldogan jelentette be: kisbabát vár olimpikonunk

2011.03.17. 15:05

A háromszoros olimpiai bajnok, Janics Natasa most jelentette be az örömhírt, hogy néhány hónap múlva anyai örömök elé néz. A baba miatt azonban sem az Európa-bajnokságon, sem a számára hazai pályát jelentő szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon nem tud részt venni - közölte a Blikk.

"Fél esztendeje határoztuk el magunkat Andriannal, a férjemmel, hogy családot alapítunk. Annak pedig, hogy a mi gyermekünk  karácsonykor, a szeretet ünnepének napjaiban fogant, mindenképpen különleges üzenete van" - közölte az olimpikonnak a T-Mobile Sporthír Szolgálatnak tett nyilatkozatát a Blikk.

Forrás: MTI

"Az elmúlt tíz évben minden világversenyről arannyal, nem egyszer aranyérmekkel tértem haza, és a Szegeden megrendezett világversenyeken is sokszor győztem. Ennek a szép sorozatnak a folytatására készültem ebben az évben, de hogy megtörtént a várva várt gyermekáldás, most nem szomorkodok a VB miatt. Olyan boldog vagyok, hogy azt szavakban nem is tudom kifejezni."

Néhány hét múlva derül ki a baba neme

A sportolónő és férje csupán néhány hét múlva tudhatja meg, kislányuk vagy kisfiuk lesz, aki várhatóan szeptemberben látja majd meg a napvilágot.

Íme Zalán, a legifjabb Schobert-baba fotója!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110315-rubint-reka-megmutatta-kisbabajat.html Most érkezett! Megszületett Schobert Norbi kisfia!http://www.life.hu/anyaskodj/20110310-most-erkezett-megszuletett-schobert-norbi-kisfia.html Kovács Lázár majdnem lemaradt kisfia születésérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110310-kovacs-lazar-majdnem-lemaradt-kisfia-szuleteserol.html Fábry Sándor 57 évesen apa lett?http://www.life.hu/anyaskodj/20110307-fabry-sandor-apa-lett.html Gigi úgy érzi, teherbe esetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-gigi-kiabrandult-jerzybol-az-elso-szex-utan.html
Janics Natasaolimpiai bajnokvárandósság