Felmértük Jerzy lakását! - Meglepő dologra bukkant a Life.hu radiesztétája

2011.05.18. 23:09

Kutatások is bizonyították, hogy a földsugárzások, így a vízerek, az úgynevezett Hartmann-háló vagy a Ley-vonalak hatással vannak az emberi szervezetre. A vonalak és azok kereszteződésénél jelen lévő energia ráadásul olykor olyan erős lehet, hogy megzavarhatja az emberi szervezetet, és károsíthatja az egészséget.

Ezt is nézd meg! Majka és Dundika elárulta gyermeke nemét!


Mivel a vonalak az egész Földet behálózzák, sok lakásban jelen lehetnek - ám nem mindegy, hogyan. Kíváncsiak voltunk, a ValóVilág 4 második helyezettjének, Jerzynek a lakása kivétel-e: radiesztétánk segítségével felmértük a legénylakást, és meglepő dologra bukkantunk...Tipp! Sztárok, akik meztelenül kampányolnak! Nézd meg képgalériánkat!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Így lehetsz gazdag egyetlen trükkel! - Spórolnod sem kellhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110427-igy-lehetsz-gazdag-egyetlen-trukkel-sporolnod-sem-kell.html Milyen jegyben születtél? Ilyen a tökéletes otthon számodra!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110411-milyen-jegyben-szulettel-ilyen-a-tokeletes-otthon-szamodra.html VV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-jerzy-csalodott-mert-gigi-eltitkolta-a-szexvideojat.html VV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.html VV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.html
Jerzyenergialakberendezésmágneses tér