Csalfa Karma websorozat alapítvány kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évente sok száz gyerek kénytelen hosszabb-rövidebb időt kórházban tölteni. Ilyenkor a falak bámulásán kívül nem sok minden történik velük. Most azonban sok híresség - köztük Bátyai Évi és Herrer Sára varázsolt mosolyt a gyerekek arcára a Heim Pál Gyermekkórházban.


Bornai Tibor (KFT billentyűse), Kokó (olimpiai és világbajnok ökölvívó), Iszak Eszter (Viva műsorvezető), Harsányi Levente (műsorvezető), Váczi Gergő (műsorvezető), Kembe Sorel (színész, műsorvezető), Bátyai Éva (színésznő/Csalfa Karma), Herrer Sára (színésznő/Csalfa Karma), valamint Katus Attila (aerobik világbajnok) segítségével most egy fehér fallal kevesebb lett!

A hírességek az alapítvány felkérésére a Heim pál Gyermekkórház egyik kórtermét festették tele színes mesefigurákkal, hogy ezzel is segítség az apróságok gyógyulását, hiszen köztudott, hogy lassabban gyógyul az, aki csak a betegségére koncentrál.

Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide!




Hosszú távú cél, hogy:
- minden kórházban legyenek napi foglalkozások a gyerekeknek
- hogy minden kórház rendelkezzen elegendő játékkal, társasjátékkal és mesekönyvvel.
- hogy ne legyenek fehér falak a gyermekkórtermekben

Ez utóbbi tervükhöz kértek segítséget ismert emberektől. Rajtuk keresztül szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy jelenleg is keresnek önkénteseket az alábbi városokba: Budapest, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Szombathely, Kaposvár, Szeged és Veszprém.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.