Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot! - Ha már nem tudsz mit kitalálni

vásárlás Lifebaby csecsemő szórakozás fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, ha a kisbabád akkor sem unatkozna a kiságyában, ha éppen nem vagy mellette? A felhúzható zenélő körforgóknál nincs jobb választás, hiszen lekötik a kicsi figyelmét, és képességeit is fejlesztik.

A babákat minden érdekli. A színek, a formák, a mozgás és a hangok hosszú időre lekötik a bébiket, a nézelődés és a hallgatózás számukra a világ felfedezésének első lépései. A vidám, felhúzható zenélő körforgók tarka, élénk színű, táncoló figurái már az újszülöttek figyelmét is felkeltik, és segítik őt a tanulásban: könnyebben meg tudja majd különböztetni az árnyalatokat, az alakokat a segítségével, a körforgó mozgása pedig finomítja a csöppség térlátását.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A kiságyra és babakocsira szerelhető forgóból kellemes zene szól, amelynek hangjai megnyugtatják a kisbabát, és fontos szerepet játszanak a hallásának fejlesztésében. Ahogy pedig cseperedik, és felülve vagy felállva eléri a puha állatkákat, remekül eljátszhat kis barátaival. Ma már igen bőséges a választék a körforgók terén, ráadásul már az áruk sem olyan borsos. Az Apple Farm zenélő körforgót például 6990 forintért vásárolhatod meg, a kedves figurák és dalocskák boldog mosolyt csalnak a bébid arcára. A kiságyra és babakocsira is csíptethető Coloria zenélő forgó 2390 forintért kapható, otthon és utazás közben is szórakoztathatja a babát. A Chipolino Blue mice zenélő forgó ára 4990 forint - a játék segít a kicsinek a könnyebb elalvásban, a kis figurák pedig mindig ott vannak, ha játszópajtásokra van szüksége.

A cikket a Lifebaby.hu támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.