Bálint Antónia gyereket várt Szandi férjétől

2013.05.19. 10:55

Húsz évvel ezelőtt jött össze Szandi a nála 16 évvel idősebb Bogdán Csabával. A férfi korábban Bálint Antóniával járt.

Szandi 16 évesen ismerkedett meg későbbi férjével, Bogdán Csabával, aki korábban Bálint Antóniával is járt. A fiatal lányt édesapja tiltotta Bogdán Csabától, akiről mindenki úgy tudta, hogy nagy nőfaló és számos hölgy megfordult az ágyában.

Forrás: Szandi
A Bogdán család

Szandinak hosszú idejébe telt, míg megvívta a harcát az édesapjával - idézi az énekesnőt a Blikk. 19 évesen még Bálint Antónia is úgy gondolta, hogy Bogdán Csaba élete szerelme. Az egykori szépségkirálynő teherbe is esett a férfitól, akivel három évig voltak együtt, végül két szakítás után ő tett pontot a kapcsolat végére.

"Ő volt az első nagy szerelmem, össze akartunk házasodni, terhes is lettem tőle, de elveszítettem a babát" - idézi az egykori szépségkirálynőt a bulvárlap. Bálint Antónia a mai napig jó kapcsolatban van a Bogdán családdal.

Gyászol Szandi és családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130412-szandi-enekesno-anyosa-ferje-bogdan-csaba-edesanyaja-meghalt.html Szandi és lánya egy gimiért rajonghttp://www.life.hu/legykepben/20130406-szandi-magyar-enekesno-es-kislanya-rajonganak-a-szent-johanna-gimiert.html Szandi: "Éneklés egyenlő boldogság"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130224-szandienekles-egyenlo-boldogsag-szily-nora-interjuja.html Szandi és Zsidró Tamás esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-szandi-es-zsidro-tamas-esett-ki-a-nagy-duett-vasarnap.html Bombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.html Így lett kisgyerekből vonzó énekesnő és anyuka - Fotók Szandirólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130129-fotok-szandi-enekesnorol-a-nagy-duett-sztarjarol-gyermekkortol-napjainkig.html
Bálint AntóniaSzandiBogdán Csabaterhességszerelemcsalád