Vajnáéknál bővül a család

ház kutya testvér Andy Vajna hatalmas személyi titkár villa Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nem kettesben lakik a Vajna házaspár! Sőt, hamarosan érkezik még egy új lakó is a hatalmas villába.

Nem kettesben lakik Andy Vajna és Vajna Tímea, ugyanis befogadták a producer személyi titkárát és Timi testvérét is. A házaspár egy többemeletes, körülbelül 2000 négyzetméteres budai villában él, ezért nem csoda, ha van elég hely a család többi tagjának is. Sőt, nemsokára egy kutyust is befogadnak Vajnáék – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány

„Valóban együtt élünk; Andy, a testvérem, Andy személyi titkára, akinek hétvégén velünk lakik a barátnője is, én és az állatok. Hiszen van már két cicánk, hamarosan érkezik hozzánk egy harmadik, és nem titok, hogy Andy régóta szeretett volna egy berni pásztort, a kutyus vasárnaptól lakik majd nálunk. Korábban már volt egy berni pásztora, és azt mondja, ragaszkodó kutyus, én pedig bízom benne, hogy Andy viszi majd sétálni, hiszen a sok munka mellett ráfér egy kis mozgás" – meséli nevetve Timi, aki örül, hogy a húga is velük lakik, mert így szemmel tudja tartani testvérét.

„Egyetemre jár, és amikor Miskolcról Pestre került, örültem, hogy kicsit tudok rá figyelni, és noszogatom, hogy tanuljon" – mondta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.