Megszületett Drew Barrymore második lánya

Forrás: AFP -
Születés szülő kislány Drew Barrymore gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiús nevet választott a színésznő második kislányának, akinek kedden adott életet.

Frankie Barrymore Kopelmannak hívják Drew Barrymore és Will Kopelman második kislányát, aki április 22-én, kedden született meg. A házaspár, akik 2012 júniusában álltak oltár elé, nem sokat várt első lányuk után: nagyjából másfél év a korkülönbség a két gyerek között.

Forrás: AFP
Felismerhetetlen lett Mel Gibsonhttp://www.life.hu/trend/20140422-mel-gibson-szineszre-alig-lehet-raismerni.htmlSosem volt még ilyen ápolatlan a színész: hatalmas szakállal és kócos hajjal kapták lencsevégre.Trend--Palvin Barbi mindent megmutatotthttp://www.life.hu/trend/20140418-palvin-barbara-meztelenre-vetkozott.htmlEz a pillanat is eljött: a világhírű magyar modell meztelen bájait csupán karjai takarják el.TrendOrigoBanánnak csúfolta Vilmos Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20140416-divatbakik-a-heten-jared-leto-puff-daddy-ellen-page-amy-landecker-vilmos-herceg-katalin.htmlJared Leto a mi Győzikénktől vett divattanácsot, Katalin hercegnő stílusába maga a kedves férj kötött bele, Amy Landecker pedig elfelejtette átvenni a pizsamáját. Volt mit megjegyezni a héten.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.