Szinetár Dóra szívesen szülne párjának

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub -
gyermekvállalás házasság Makranczi Zalán szülés család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres anyuka, Szinetár Dóra, akit nemrég eljegyzett a párja, Makranczi Zalán, bevallotta: beleférne még egy kisbaba az életébe.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szinetár Dóra harmadszor is férjhez megy, miután szerelme karácsonykor megkérte a kezét. A színésznő mióta megismerte párját, a szintén színész Makranczi Zalánt, szárnyal a boldogságtól, most pedig távolabbi terveiről is vallott a hot! magazinban.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

„Ha úgy alakul, nem fogok nemet mondani arra, hogy legyen még egy kisbabám. De már akkor is boldogan halok meg, ha nem lesz több, hiszen van két csodálatos gyermekem. A kedvesem kisfiát is nagyon szeretem, ő is kötődik hozzám. Még bármi lehet!" – magyarázta Dóra.

Világraszóló babaváró bulira hív Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150120-shakira-es-gerard-pique-babavaro-bulija-az-unicef-kampanya-hatranyos-helyzetu-gyermekekert.htmlA kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, csodaszép családjával együtt kampányol a hátrányos helyzetbe született gyermekekért az UNICEF nagyköveteként.CsaládOrigo80 éves a világ legidősebb édesanyja - ismerd meg!http://www.life.hu/csalad/20150119-omkali-singh-indiai-no-a-vilag-legidosebb-edesanyja-80-eves-a-fia-pedig-6.htmlEgy indiai nő, Omkali Singh birtokolja a világ legöregebb édesanyja címet. Most 80 éves, míg kisfia mindössze 6. Ismerd meg őket!Család--Barakk volt - álomlakás letthttp://www.life.hu/csalad/20150109-barakkbol-lett-alomlakas-nemetorszagban.htmlAz egykori katonai laktanya rideg barakkjai meseszerű terekké változtak. Az átalakításoknak köszönhetően egy igazán modern, fényűző és nagyvonalú, élhető otthonná vált, ahol az egész család jól érzi magát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.