Fésűs Nelly nem szoptatna nyilvános helyen

Fotó: Hámori Zsófia -
Sarka Kata baba szoptatás szelfi intim Fésűs Nelly gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megosztja a közvéleményt a szoptatás témája. Van, aki csak otthon, a négy fal között szoptatja a babáját, van, aki még szelfit is készít az intim esemény közben. Fésűs Nelly elmondta a véleményét. 

A külföldi celebek egyre gyakrabban mutatják meg magukat fotókon szoptatás közben, hogy felhívják a figyelmet arra, ez egy természetes dolog. Fésűs Nelly, a büszke kismama a Mokkában mondta el, szerinte a szoptatós szelfikkel nincs gond, de nem kellene ezeket a világhálón megosztani. Nelly szerint senkinek nincs joga megmondani egy nőnek, meddig, hány évesen szoptathat, de párja, Lajos nem engedi neki, hogy nyilvánosan etesse meg a babát.

Nelly Kárász Róbertnek és Demcsák Zsuzsának mesélte el, babája milyen jól tűri, amikor ő a színházban próbál.

Sarka Kata, aki két gyermek anyukája tavaly árulta el, kizárólag otthon szoptatna, nyilvánosan soha.

Te szoptatnál nyilvános helyen?

Korábban már a Life.hu is körüljárta a megosztó témát, a szoptatást. Erről ITT olvashatsz bővebben.
Baba, aki fürdetés közben azt hiszi, az anyaméhben vanhttp://www.life.hu/csalad/20150216-baba-aki-furdetes-kozben-azt-hiszi-az-anyamehben-van.htmlPascal Bourson megható rövidfilmje bemutatja azt a babát, aki fürdés közben azt hiszi, az anyaméhben van.CsaládThinkstockElcserélték a babákat a szülészetenhttp://www.life.hu/csalad/20150211-elcsereltek-a-babakat-a-cannes-i-szuleszeten.html1994-ben cseréltek el két babát egy cannes-i szülészeten. A két anya 2 millió eurós kártérítést kapott a hibáért. CsaládThinkstockKétszáz éve nem volt lánygyerek a családban, aztán rájöttek a "módszerre"http://www.life.hu/csalad/20150210-ketszaz-ev-ota-eloszor-szuletett-a-lawrie-csaladba-lany.htmlNagyon különleges nap jött el a Lawrie család életében: októberben megszületett Myla, aki 1809 óta az első lány a családban. CsaládThinkstockIlyen egy kislány és egy kismalac barátságahttp://www.life.hu/csalad/20150211-egy-kislany-es-egy-malac-a-legjobb-baratok.htmlLibby és Pearl, a 2 éves kislány és a 3 hónapos malacka barátsága nagyon különleges. Te is elolvadsz, ha meglátod őket!Család--Durva! Halálod után így lehetsz fahttp://www.life.hu/csalad/20150210-halal-utan-fava-valtoztathato-a-test-a-bios-urn-segitsegevel.htmlEgy spanyol designstúdió meghökkentő találmánnyal állt elő: az emberi és állati hamvakat már nem csak a temetőben tárolhatják, fát is hagyhatnak maguk után az elhunytak. CsaládOrigoKacsamáj kukoricahabbal Mák Bisztró módra -recepthttp://www.life.hu/csalad/20150129-mak-bisztro-etterem-receptje-kacsamaj-kukoricahabbal.htmlKönnyen elkészíthető, és remek előétel a kacsamáj. A Mák Bisztró receptjével te is egyszerűen elkészítheted.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.