6 hónapos terhesen is szörfözik a félkarú Bethany Hamilton

Forrás: Instagram/bethanyhamilton -
cápaharapás terhesség szörf baleset Bethany Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné Bethany Hamilton történetét? A lány, aki tizenhárom évesen elveszítette a karját, mára boldog kismama. Ő az élő példa arra, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat!

Bethany szülei azért költöztek Hawaiira, hogy lányuk szabadon hódolhasson szenvedélyének, a szörfözésnek; majd láss csodát, ötévesen meg is nyerte első versenyét. Amikor azonban 13 éves volt, egy négyméteres tigriscápa leharapta a bal karját. A barátainak köszönhetően túlélte a támadást, és csupán néhány hét elteltével ismét a deszkán állt, ahonnan azóta sem szállt le.

Forrás: Instagram/bethanyhamilton

Hamilton később egy könyvben írta le balesetének történetét, majd 2011-ben egy film is készült az életéről (Életem a szörf címmel). Azóta a fiatal lány megtalálta a szerelmet, és első gyermekével várandós.

Forrás: Instagram/bethanyhamilton

"Az anyukám is végigszörfözte a terhességét velem, és én sem állok le legalább a nyolcadik hónapig. Ha pedig már nagyon nagy lesz a pocakom, akkor több időt szentelek majd az úszásnak, és élvezem az óceánt" - nyilatkozta a lány, aki kiegyensúlyozott, boldog kismama, és akin látszik, hogy remekül érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.