Hosszú levélben osztatta ki a lányát lekövérező embereket egy nő

kövér baba megalázás levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdetben még nevetett a lányára tett megjegyzéseken, de egy idő után besokallt az anyuka, Caroline Stanley, és hosszú levelet címzett a féléves lányának beszóló emberekhez. 

„Az első alkalom, mikor vadidegenek kövérnek nevezték a kislányomat, még szórakoztatott. Emlékszem, épp a metróra vártunk, a hat hónapos gyermekem pedig vidáman játszott a babakocsijában. Két fiatal nő állt meg mellettünk, nevetve sugdolóztak, miközben minket figyeltek. Végül az egyik odalépett hozzám, és közölte: Te, hallod, a gyereked elég husi” – kezd bele a történetbe a fiatal anya, akit állandóan megaláznak gyereke súlya miatt.

Caroline kislánya Forrás: Caroline Stanley

„A legelképesztőbb, amikor megpróbálnak vigasztalni, hogy ez a néhány kiló felesleg, amikor megtanul járni, úgyis lejön róla. Meg, hogy az ő gyerekük is pontosan ilyen kis gombóc volt az elején, aztán most milyen sovány.”

Az anya szerint már ezek a korai megjegyzések hatással lehetnek arra, hogy a gyereke, hogyan fogja látni magát idősebb korában. „Hatalmasnak, óriásbabának, husi-nyuszinak és húsgolyónak is nevezték már a kislányomat. Vajon hogy érezné magát ez az ártatlan kislány, ha csak egy szót is értene abból, amit ezek az emberek csupa kedvességből mondanak neki? Vajon mikor és hol kezdődnek a testképzavarok?” – tette fel a kérdést az anya, aki nyílt vitát szeretne kezdeményezni a testképzavarokról és a kialakulásukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.