Egy idegen pár szelfijén szúrta ki eltűnt fiát az anya

Forrás: Facebook/Jon Anderson Edwards -
szelfi eltűnt férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Jon Anderson Edwards tavaly szeptemberben tűnt el. Édesanyja, aki azóta lázasan keresi, úgy gondolja, őt látta meg egy pár focimeccsen készült szelfijén.

Egy Chelsea-focimeccsen készült fotón látott meg egy férfit az 54 éves Lesley Edwards, akinek tavaly szeptemberben tűnt el 31 éves fia Portugáliában. A férfi Lagosban dolgozott, és egy nappal eltűnése előtt fejsérülést szenvedett. Minden holmiját az igazolványaival együtt a lakásban találták meg.

Forrás: Facebook/Jon Anderson Edwards

Az anya úgy gondolja, egy pár Londonban készült szelfijén találta meg fiát. Egy barátja szúrta ki a képet, és küldte el az asszonynak, aki már annak is örülni tudna, ha legalább megtudhatná, hogy valóban John van-e a képen, ha pedig nem, akkor lezárhatná magában a rejtélyt.

A Facebookon napok óta terjed a kép, és a rendőrséget is felkeresték a fotóval - várják, hogy végre kiderüljön, hol van John.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.