Gyönyörű ikreket szült a hatalmas pocakja miatt kritizált meteorológusnő

Forrás: Facebook/ Katie Fehlinger -
kritika undorító pocak meteorológus gyűlölködés megjegyzés terhes iker botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Fehlinger még kismamaként vált ismertté, a nő ugyanis gyűlölködő megjegyzéseket kapott, amiért nagy hassal mondott időjárás-jelentést a tévében.

Undorítónak nevezték és egyéb jelzőkkel kritizálták az amerikai kismamát, aki terhesen állt kamerák elé. A dologból hatalmas botrány kerekedett: a nő egy idő után megelégelte a gyűlölködést, és kiosztotta a troll kommentelőket. Még egy mozgalom is elindult Katie támogatására, a kismamák saját magukról is elkezdték feltölteni a pocakos képeiket az internetre.

Forrás: Facebook/ Katie Fehlinger

A nő a poszt megírása után, augusztus 26-án adott életet ikerbabáinak, akikről azonban csak most posztolt képet. A kis Parker Janice és Kaeden Fay ugyanis koraszülöttként jöttek világra, ezért több hétig kórházban kellett maradniuk. Most azonban kiengedték őket, és az anya büszkén közölte: mindketten jól vannak.

Forrás: Facebook/ Katie Fehlinger

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.