Megdöbbentő! Gerzsonka anyja árvaházba akarta adni a kisfiút és testvérét

Forrás: police.hu -
édesanya árvaház gyerekek Miskolc nevelőintézet Gerzson nevelő szülő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Miskolcon talált 2 és fél éves kisfiú édesanyja, Renáta korábban azt nyilatkozta, minden elkövet, hogy visszakapja Gerzsont és testvérét, ám az asszony a körülményeire hivatkozva mégis másképp döntött.

Amikor néhány héttel ezelőtt egy pad alatt találták rá a magára hagyott Gerzsonkára Miskolcon, mindenkit egy dolog érdekelt: kié lehet a 2 és fél éves kisfiú, és miért tett ilyet a szülője?

Forrás: police.hu

Később sikerült megtalálni Gerzson édesanyját, Váradi Renátát, aki később elmondása szerint azért harcolt, hogy visszakaphassa fiát, és egy vita miatt az élettársánál hagyott kislányát - ám mindeközben, mint kiderült, az állami gondozást fontolgatta a nő.

Gerzsonkát pont egy hónapja nem láttam. Nagyon szeretném, ha újra együtt lehetnénk, de hiába küzdök érte és azért, hogy visszakapjam: én csak a nevelőapja voltam, nem pedig a vér szerinti apja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.