Mégsem lesz apa Curtis

Forrás: Facebook/Curtis -
terhesség TV2 terhességi teszt apa Curtis Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper szomorúan fogadta, amikor kiderült, hogy  kedvese, Csilla mégsem vár babát.

Ahogy a Life.hu is megírta, Curtist az Édes Élet kamerái előtt azzal a hírrel várta párja, hogy kívánós, fáradékony - elképzelhető, hogy terhes. Akkor a rapper nagyon örült, ám a terhességi teszt nem erősítette meg Csilla gyanúját. „Csalódtam, mert elhittem, hogy tényleg érzem a tünetetek, érzem, hogy ott van a baba. Amikor az ember nagyon szeretne valamit, odaképzel dolgokat, valószínűleg nálam is ez történt" – mondta Csilla.

Fekete-fehér házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160105-feher-boru-hiressegek-akik-fekete-boru-not-vettek-felesegul.htmlA szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás, vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Dundika - Tündéri fotó! http://www.life.hu/csalad/20160105-majoros-hajnalka-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlMajka felesége Instagram-oldalán mutatta meg egyre nagyobb pocakját, ráadásul azt is elárulta: a 24. hétben van. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHoppá! Curtis apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20160105-curtis-rapper-a-tv2-edes-elet-sztarja-el-sem-hiszi-lehet-hogy-apa-lesz.htmlCsilla kicsit tartott tőle, hogy sejtését megossza Curtissel. Vajon leesik a rappernek, mire utal párjánál a fáradékonyság? Család--De édes! Ben Affleck és Jennifer Garner kislánya mindenkit elbűvölthttp://www.life.hu/csalad/20160105-ben-affleck-es-jennifer-garner-kislanya-seraphina-elbuvolo.htmlSzülei válása ellenére kiegyensúlyozottnak és nagyon boldognak fest Ben Affleck és Jennifer Gerner közös lánya, Seraphina. Család--Gólyahír! Az első gyermekét várja Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/csalad/20160104-bar-refaeli-szupermodell-elso-gyermeket-varja.htmlSzeptember végén hatalmas lagzi keretében házasodott össze a szupermodell, Bar Refaeli és párja, Adi Ezra. Nemrég kiderült, az új évet már kismamaként köszöntötte a sztár. Család--Villamosmegállóban született meg egy kisbaba Miskolconhttp://www.life.hu/csalad/20160103-villamosmegalloban-szuletett-meg-egy-kisbaba-miskolcon.htmlVillamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka. Rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.