"Köszönöm, hogy ember tudsz maradni!" - Imádják az internetezők Nádai Anikó őszinte vallomását

őszinteség komment Nádai Anikó vallomás bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Nádai Anikó az anyaság nehézségeiről írt hosszú bejegyzést Facebook-oldalán. A rajongók pedig imádták őszinte kitárulkozását.

„Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal” – kezdte hétköznapjairól írt bejegyzését Nádai Anikó, akinek a posztját eddig 16 ezren lájkolták. Rengeteg rajongó kommentben is kifejtette, mennyire örül Nádai Anikó őszinteségének.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Íme, néhány hálálkodó hozzászólás, amiért nem csak a cukormázzal fogallakozik az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője:

  • „Végre valaki, aki annak ellenére, hogy ismert ember nem fél ezt bevallani. A többi hírességnél folyamatosan csak azt lehet olvasni, hogy mindenre van ideje az embernek csak akarni kell, és aki nem tud minden téren 100%-ot nyújtani, az már szégyellje magát. Köszönöm neked, hogy ember tudsz maradni!”
  • „Pontosan így van, ahogy írtad Anikó és az életben szerintem ez a legcsodálatosabb dolog!!! Most tudtam elaltatni a két gyerkőcöt egyszerre így 2 hét után hajat mosok és zuhany helyett beülök a kádba.”
  • „Nagyon jó volt olvasni, és valóban energiát ad az embernek az, ha azt érzi nincs egyedül a dolgaival.. és hogy másnak se olyan könnyű, mint ahogy azt a képeken látni lehet...hogy mindenki megdolgozik keményen azért, ahogy éli az életét! Köszönöm az őszinteségedet, valóban ritka az olyan ismert személy, aki a nehézségeit is bevallja egy ország előtt, csupán őszinte....”


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.