Félmillióért lehet fotózni Damu Rolandék koraszülött kislányát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland szülés Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szombaton megszületett Damu Roland és felesége, Edina kislánya, Maja. A büszke szülők ugyan máshogyan emlékeznek az elmúlt nap történéseire, ahogyan az orvosok is, de úgy tűnik, mindenki örül a pici érkezésének.

Úgy tudni, szombat este fél hét körül tolták a műtőbe Damu Edinát, és megindították nála a szülést. Tették mindezt azért, hogy ne jusson több méreg a kicsi szervezetébe az édesanyján keresztül. Az aggódó nagymama szerint egyébként már sem magától, sem másoktól nem volt biztonságban az alkoholfüggő kismama, óvintézkedésként fektette be a szülészetre, hátha ott elkerüli az italt és a balhékat – írja a Bors.

Damu Edina Forrás: TV2

Az or­vosok egyetértettek a dön­téssel, sőt úgy határoztak, hogy a kicsi védelme érdekében nem hagyják tovább az anyaméhben, inkább világra segítik. Edina másként emlékszik.

„Nagyon ideges voltam azok után, hogy megvertek, ezért gondolták azt az orvosok, hogy a baba érdekében császármetszéssel világra segítik. Maja 1670 grammal és 44 centivel született, teljesen egészséges. A tejem még nem indult meg, az császár után legalább két-három nap. Maja inkubátorban van, még meg sem foghattam, mert kicsit náthás vagyok, nem akarom megfertőzni. De amint tudok szoptatni, a karomba veszem” – mondta a kórházi ágyán Edina, aki a körülmények ellenére jól van, csak a hasát fájlalja.

Damu Roland Edina édesanyjától értesült a kislánya érkezéséről.

Damu Roland és felesége Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Szombaton este fél hétkor kaptam egy üzenetet, hogy baj van” – emlékezett a színész. „Azonnal hívtam a feleségemet, de a telefonját már kikapcsolta. Az anyósomat tárcsáz­tam ezután, aki közölte, hogy Edina a műtőben van, császármetszéssel világra segítik a kislányomat. Ahogy tudtam, rohantam be hozzá.”

„Megfogtam a picike kezét, ő megszorította az ujjamat. Ásított, és mintha mosolygott volna, nagyon megindító volt. Aztán jött a kijózanodás: Edina közölte, hogy harmincezer forintért el szeretné adni a kislányunk fényképét egy bulvárlapnak. Hogy a fenébe lehet, hogy a szülés után pár órával már ilyeneken gondolkodik, és hogy képes lenne aprópénzért árulni ezt az ártatlan kisbabát?” – dühöngött Damu.

„Az orvosok szerint minden rendben van vele, a korához és a helyzethez képest jól fejlődött, vasárnapra beindult a vese- és a májműködése is, és hála a jó is­tennek, nincs alkoholszindrómája sem” – magyarázta a kispapa.

Edina egyébként homlokegyenest másként emlékszik a Damu által elmondottakra.

Roberto konyhája: Gesztenyekrémes piskótaroládhttp://www.life.hu/csalad/20160408-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gesztenyekremes-piskota-roladot-keszit.htmlGyerekkoromban imádtam a gesztenyepürét. Szerettem tejszínhabbal, eperrel a kertből, vagy csak úgy magában szinte még fagyosan. Nosztalgiából most piskótába töltöttem és csokoládéval borítottam, hogy örüljön a család. Család--Bréking! Liptai Claudia: "A hír igaz, kisbabát várok"http://www.life.hu/csalad/20160410-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-kisbabat-var.htmlMajka nem kertelt, élő egyenes adásban kérdezett rá Liptai Claudiánál, hogy igaz-e a hír, hogy kisbabát vár. CsaládOrigo68 évesen apa lesz a Rolling Stones sztárja, Ron Woodhttp://www.life.hu/csalad/20160410-68-evesen-apa-lesz-a-rolling-stones-sztarja-ron-wood.htmlA basszusgitáros örömmel jelentette be a hírt, miszerint harminc évvel fiatalabb felesége ikrekkel várandós. Család--68 évesen apa lesz a Rolling Stones sztárja, Ron Woodhttp://www.life.hu/csalad/20160410-68-evesen-apa-lesz-a-rolling-stones-sztarja-ron-wood.htmlA basszusgitáros örömmel jelentette be a hírt, miszerint harminc évvel fiatalabb felesége ikrekkel várandós. Család--Szívszorító videó! Egy házaspár utolsó napjai a kisbabájukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160410-egy-hazaspar-utolso-napjai-a-kisbabajukkal.htmlJames Day valószínűleg élete legszomorúbb fotósorozatát készíthette el pár héttel ezelőtt. Egy haldokló csöppség utolsó napjait kellett megörökítenie a szülők kérésére.CsaládOrigoDöntött a bíróság: Szorcsik H. Viki nevelheti a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20160409-dontott-a-birosag-szorcsik-h-viki-nevelheti-a-gyerekeit.htmlHosszas pereskedés után döntött a bíróság: Szorcsik H. Viki, a Jóban Rosszban egykori Bencsik Beája nevelheti gyerekeit Andriskát és Zarát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.