Harry herceg szeretne családot alapítani

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
család Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egyszer neki is legyenek gyerekei, sőt, kifejezetten szeretné, ha körülötte is szaladgálnának gyerkőcök egyszer.

Manapság még többnyire megelégszik a vicces nagybácsi szerepével, de Harry herceg feltétlenül szeretne majd gyermeket. Azonban a pontos időpontról nem nyilatkozott. Csak azt tudni, hogy egy napon saját családot akar majd alapítani.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

“Szeretnék egyszer gyermeket. Voltak pillanatok az életemben, különösen, amikor külföldre utaztunk, hogy azt éreztem, most akarok gyereket” - ismerte be a herceg. Hozzátette, imád gyerekek között lenni, hiszen nagyon szórakoztatóak, és soha nem lehet tudni, hogy mit fognak mondani. A kis Györggyel és Saroltával is sok időt tölt, reméli, életük végéig ilyen erősen lehet majd jelen a mindennapjaikban. - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.