Nagyon cuki ultrahangfotó készült Péter Szabó Szilvia babájáról

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
fotó Péter Szabó Szilvia kisbaba ultrahang kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós sztár szinte ragyog a boldogságtól, és ezt nem is titkolja a kamerák előtt, sőt még néhány intim titkot is megosztott a születendő gyermekéről. 

Szilvi nem csak éneklésben remekel A Nagy Duett színpadán, hanem a táncban is. Persze nagyon vigyáz a babájára, és mindig úgy állítják össze a koreográfiát, hogy ne legyen túl megterhelő számára. Az énekesnő egy interjúban azt is elárulta, hogy a legutóbbi ultrahangvizsgálaton egy nagyon édes pózban sikerült elkapniuk a kisbabáját.

12 éves felnőttek, 30 éves kamaszok - Meddig marad gyerek a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20160523-meddig-marad-gyerek-a-gyerek.html18 vagy 30? Hány évig maradjon anyuci pici fia anyuci szoknyája mögött, avagy ebben a fenekestül felfordult világban meddig maradjon meg gyermeknek a gyerek? CsaládOrigoKözeledik a gyereknap - Játékötletek minden korosztálynak!http://www.life.hu/csalad/20160520-ajandekotletek-kicsiknek-es-nagyoknak-gyereknapra.htmlGyereknap közeledtével sok szülő töri azon a fejét, mivel lepje meg csemetéjét. Ahogy egy gyermek cseperedik, más és más típusú játékot fog érdekesnek és szórakoztatónak találni, éppen ezért érdemes hát a korának megfelelőt választani. Segítünk! Család--Várkonyi Andi intim fotón mutatta meg boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20160523-varkonyi-andrea-a-tv2-musorvezetoje-intim-foton-mutatta-meg-boldogsagat-ahogy-osszebujt-kislanyaval.htmlA TV2 műsorvezetője vasárnap reggel tündéri kislányával egyenesen az ágyikóból szelfizett. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Adam Levine felesége, Behati Pronsloohttp://www.life.hu/csalad/20160521-adam-levine-enekes-felesege-behati-pronsloo-modell-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlSzépen növekszik az egykori Victoria's Secret modell pocija. CsaládOrigoMadeleine McCann-nel emlékeznek a világszerte eltűnt gyerekekrehttp://www.life.hu/csalad/20160520-madeleine-mccann-eltunt-kislannyal-emlekeznek-az-eltunt-gyerekek-vilagnapja.htmlA 9 éve eltűnt skót kislány is szerepel az eltűnt gyerekek nemzetközi napja alkalmából készült videóban. CsaládOrigoMár keresik a megfelelő iskolát György herceg számárahttp://www.life.hu/csalad/20160519-gyorgy-hercegnek-keresik-a-megfelelo-iskolat-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne.htmlTelik az idő! Vilmos herceg nemrég elárulta: már keresik azt az intézményt, ahol idősebbik fiuk, a hamarorsan 3 éves György herceg megkezdheti iskolaelőkészítőjét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.