Kipurcant a bébicsősz - Eszement történetek bébiszitterekről

Forrás: Youtube -
bébiszitter szülő történet család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugati országokban nagy hagyománya van a bébicsőszködésnek, Magyarországról is sok fiatal próbálja ki magát külföldi családoknál gyermekfelvigyázóként. Van, hogy a gyerek és a bébiszitter között örök barátság köttetik, de van, hogy a gyerekcsőszködésből pokoli kaland lesz.

A következő igaz történeteket külföldi honlapokon mesélték el egykori bébicsőszök vagy olyan gyerekek, akikre régebben bébiszitterek vigyáztak.

Amíg alszol

Ötéves lehettem, amikor egy este, amikor a szüleink vacsorázni mentek, a testvéremre és rám édesanyám egyik barátnője vigyázott a saját lakásában. Mindhárman a nő hálószobájában aludtunk, míg mi a franciaágyban, ő a heverőn. Azon az estén a nő volt férje vagy volt barátja (nem tudom, pontosan) betört a lakásba, és megfojtotta. Nekünk nem esett bántódásunk, de ez a hátborzongató történet azóta is kísért.

Forrás: Dreamstime

Igyál csak

Volt egy külföldi bébiszitterünk, aki nem nagyon beszélt angolul, és az olvasás sem igazán ment neki. Egy alkalommal a húgommal, aki akkor 3-4 éves lehetett, véletlenül műanyag palackba csomagolt bort itatott meg. Azt gondolta, almalé.

Részeges bébicsősz

Hatéves voltam, amikor a szüleim karácsonyi partira mentek, engem pedig egy 25-30 év körüli bébiszitterre bíztak. Nos, a szüleim távozása után a hölgy azonnal rávetette magát a bárszekrényre, és ájulásig itta magát. Én fent maradtam addig, amíg a szüleim haza nem értek, a lányt kórházba vitték, ahol kimosták a gyomrát.

Forrás: giphy.com

A baltás

Amikor 12 éves voltam, sokat vigyáztam a szomszéd kisgyerekre, egy 9 éves fiúra és egy 7 éves lányra. A kislány elég magának való volt, a legtöbbször csak elvonult a babaházához, és nem volt benne a közös játékokban, így mindig több időt töltöttem a kisfiúval. Egyik nap aztán a kislány odarohant hozzám, és a szememre vetette, hogy vele sohasem játszom. Megsajnáltam szegényt, bementünk a szobájába, és leültünk ketten a babaházához. Erre a bátyja dühbe gurult, és mérgesen követelte, hogy hagyjam abba a babázást, és menjek vissza vele játszani. Én leteremtettem a fiút, mondtam neki, hogy menjen ki a szobából, foglalja el magát, és hagyjon bennünket kicsit játszani. A fiú eltűnt pár percre. Aztán egyszer csak nyílt az ajtó, gondoltam, már megint jön az elégedetlenkedés, de nem egészen ez történt.

A fiú ott állt az ajtóban egy baltával a kezében.

Igaz, csak egy kisebb méretű balta volt, de látszott a fiún, hogy nagyon-nagyon dühös, ijesztő volt. Felugrottam, becsuktam az ajtót, és a hátammal kitámasztottam. Erre a fiú elkezdte a baltával verni az ajtót. Én sikoltoztam, hogy hagyja abba, és megígértem, hogy játszom vele.

Szinte hihetetlen, de a szülei pár percen belül hazaérkeztek, a fiú beszaladt a szobájába, én pedig rohantam le a szülők elé, hogy elmondjam, mi történt. Kíváncsi lennék, vajon ma mi van ezzel a fiúval.

Forrás: Youtube

Korán kezdi

Volt egy házaspár, akik nagyon jóban voltak a szüleimmel. A házaspárnak volt egy 7 éves fia és egy 9 éves lánya, akikre gyakran vigyáztam. Egyik alkalommal, amikor rájuk vigyáztam, a fiú megkért, hadd játszhasson Angry Birdsöt édesapja laptopján. Megengedtem neki, mert korábban a szülők már áldásukat adták a videojátékozására. Miközben a kislánnyal mesét néztünk a tévében, teljesen nyugodtan telt az éjszaka.

Két héttel később ismét megkértek, hogy vigyázzak a két gyerekre. Miután a szülők elmentek, a kislány azt mondta, hogy amikor múltkor anyukája ellenőrizte a laptop internetes előzményeit, észrevette, hogy valaki a Sex.com weblapot böngészte. Azt mondta a kislány, hogy

a szülők teljesen kétségbe voltak esve, azt hitték, hogy valami perverz vagyok,

és éppen kezdték volna hívni a szüleimet, amikor a fiuk színt vallott, ő szörfölgetett a lenémított laptopon szexoldalakon, amíg mi a nővérével mit sem sejtve filmeztünk. Ettől kezdve nem hagytam a fiúnak, hogy a felvigyázásom alatt a laptopot nyomkodja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.