Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékai

bizarr szülő játék család játék 2016 gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedves plüssmaci vagy görkoris Barbie már a múlté, eljött a csinos gyerekkényszerzubbonyok és a kakigyurmák ideje. Nyugi, mi is csak pislogtunk a következő játékok láttán, és azon gondolkodtunk, vajon mi járhatott ezen bizarr játékok tervezőinek fejében?

Ha kicsit kutakodik az ember a neten, egy csomó furcsa dologra és még furcsább gyerekjátékra lehet lelni, mi most kiválasztottuk a szerintünk legbizarrabbakat.

Kényszerzubbony gyerekeknek

Folyamatosan pörög és rosszalkodik a gyerkőc? Itt a megoldás! Húzz rá csinos, kifejezetten gyerekeknek készült muszájkabátot. Kíváncsiak lennénk, hogy vajon hány szülőt segített már ki ez a praktikus kis "játék" őrjöngő gyereke megfékezésében.

Forrás: Control Toys

Kakigyurma

Gyurmázz magadnak saját, személyre szabott kakit, és turbózd fel kukoricával, hogy még gusztustalanabb legyen a végeredmény. Most komolyan, ezt valaki tényleg megveszi a gyerekének?

Babát váró baba

Még hogy a gólya hozza a kisbabát... Jelen esetben a kisbaba maga szüli meg a saját kisbabáját. Ha valaki ezt a játékot veszi meg a gyerekének, jó, ha előre felkészül a lurkó kínos kérdéseire is.

Forrás: spellingmistakescostlives.com

Csináld magad vazektómia

A DIY-mozgalom úgyis a virágkorát éli, nem igaz? Vegyél gyermekednek egy csináld magad vazektómiaszettet, hogy már gyerekkorában begyakorolhassa a műveletet, hogy aztán felnőtt korában – ha szüksége lesz rá – ne kelljen orvoshoz fordulnia. Őrület.

Forrás: Blue Q

Borotválható szőrös baba

Szőrös hónalj? Ugyan már, az olyan 80-as évek! Tanítsd meg a gyerekedet a legújabb trendekre, verd bele idejében a fejébe, hogy a a sima bőr a hosszú élet titka. Ez a minden testtáján szőrös baba tökéletes lesz a gyakorláshoz.

Forrás: Molly

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.