Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékok

játék család utazás játék 2016 nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. 

Ha hosszabb útra indultok, akkor az utazás lehet a nyaralás egyik legkritikusabb része. Egy 4-5-6 éves lurkó szinte kizárt, hogy hiszti nélkül, teljes nyugalomban vészeljen át egy 2-3-4 órás utat.

Forrás: Dreamstime

Amennyiben autóval vágtok neki: hányinger elleni gyógyszerekkel és hányószacskóval felkészülni! Egy hányingerrel küzdő, nyűgös kisgyerek nem túl jó társaság, előzd hát meg a bajt! Mindenképpen vigyetek magatokkal megfelelő mennyiségű folyadékot is, plusz egy kis rágcsát és némi játékot, ami lefoglalja a kicsiket a hosszú út alatt.

Nem kell semmi drága dologra gondolnod, egy izgalmas kártyajáték vagy akár egy Rubik-kocka is órákra le tudja kötni a gyerekeket. De akkor sem kell kétségbe esni, ha a gyerekekre a kocsiban gyakran rájuk jön a hányinger, és ezért nem nagyon tudnak játékokkal foglalatoskodni. Vigyetek magatokkal néhány hangos mesekönyvet, amit hallgatva akár álomba is szenderülhetnek a lurkók.

1. Mi újság a Futrinka utcában hangoskönyv - eletoltes.hu 2110 forint 2. Domonyi Rita: Tündérbodár - Csimota Könyvkiadó 990 forint 3. Klasszikus Rubik-kocka - jateknet.hu 2499 forint 4. Ott vagyunk már társasjáték - tarsasjatekrendeles.hu 3190 forint 5. BOOKR Kids Mesetablet - Extreme digital 17.990 forint 6. Uno kártya - jatekshop.eu 1490 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.