Óriási az öröm a Király családban: apuka lesz Benjámin

Király Linda Király Benjamin Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő képmegosztó oldalán egy fotóval tudatta a nagy hírt. 

Király Linda nagynéni, Viktor pedig nagybácsi lesz hamarosan: babát vár ugyanis harmadik testvérük, Benjámin felesége. A kismamáról Linda a képmegosztó oldalán mutatott is egy fotót: a fiatal lány, Jessica természetesen pocakosan is csodaszép.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Óriási gratuláció Bennek és Jessicának! Nagyon-nagyon boldog nagynéni vagyok már most" – írta Linda, és a poszt után természetesen rengeteg gratulációt kapott a család.

Ben és Jessica pár hónapja házasodtak össze, mi a pocak mérete alapján úgy saccoljuk, a lány az 5. hónapban lehet.

Komoly döntést hozott Marsi Anikó és Palik Lászlóhttp://www.life.hu/csalad/20160829-komoly-dontest-hozott-marsi-aniko-es-palik-laszlo-az-egesz-csalad-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlA Palik gyerekek ősztől már Magyarországon járnak iskolába.Család--Nézd meg, milyen édes Fésűs Nelly kétéves kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160828-fesus-nelly-kislanya-a-keterves-zorka-nagyon-edes-anyukaja-posztolt-rola.htmlInfratréner edzéssel indult volna Fésűs Nelly napja, aki az edzőterembe is magával vitte kislányát. A kétéves Zorka viszont maga akarta kipróbálni a gépet. CsaládOrigoÓriási meglepetés várta a Rióból hazatérő Kenderesi Tamásthttp://www.life.hu/csalad/20160827-oriasi-meglepetes-varta-a-riobol-hazatero-kenderesi-tamas-olimpiai-bronzermes-uszot.htmlTamás csodálatos teljesítsményt nyújtott a riói olimpián, bronzérmet szerzett 200 méter pillangón, és az előfutamokon kétszer is legyőzte példaképét, Michael Phelpset. Tamás szülei alaposan meg is hálálták fiuk csodás teljesítményét, hatalmas meglepetéssel várták haza.Család--Íme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigoA világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigoMegmutatta terhespocakját a 72 éves Mick Jagger fiatal barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20160826-melanie-hamrick-balerina-allapotos-az-apuka-mick-jagger.htmlSosem késő apukának lenni - valószínűleg ezt vallja a már nem éppen fiatal rocksztár, Mick Jagger. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.