8 éves koráig akarja szoptatni 4 éves fiát az anya

Forrás: Youtube/Sophie's Joy Breastfeeding Mama -
szoptatás család anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igény szerint még mindig szoptatja 4 éves fiát Sophie Emma Rose, sőt egy ágyban is alszik a gyermekkel. Úgy véli, elfogadottnak kellene lennie, hogy idősebb korban is így táplálják az anyák a gyermekeiket.

A brit anyuka folyamatosan tesz közzé videókat arról, hogy szoptatja a négyéves fiát, akivel egy ágyban is alszik. Sophie Emma Rose szerint ez teljesen normális, elfogadottnak kellene lennie, hogy idősebb korban is így táplálják az anyák a gyermekeiket, hiszen az anyatejben rengeteg hasznos tápanyag van. Azért is teszi közzé a felvételeket, hogy támogassa azokat az anyákat, akik hasonlóan cselekednek.

Forrás: Youtube/Sophie's Joy Breastfeeding Mama

"A mell nem csak szexuális tárgy, szoptatásra lett teremtve" - véli Sophie Emma Rose, aki a negatív kommentek ellenére sem hagy fel a videói feltöltésével. A nő élettársa, Dany - aki jelenleg Thaiföldön él - szintén úgy gondolja, hogy az idősebb gyerekek szoptatása fontos, szerinte 7-8 éves koráig a fiának szüksége is lesz rá. A kisgyermek természetesen szilárd táplálékot is fogyaszt az anyatej mellett, de vegán étrenden van. Édesanyja úgy gondolja, hogy mindenkinek sokéig kellene szoptatnia, azért is teszi közzé a videóit, hogy ez a jelenség minél elfogadottabb legyen - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.