Tízéves volt Thuróczy Szabolcs fia, amikor először találkoztak

Fotó: Valami Hektor -
Thuróczy Szabolcs gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thuróczy Szabolcs magánélete eddig titok volt a nyilvánosság számára, de most néhány részletbe beavatta a nézőket. Elmesélte, hogy 10 éves volt a fia, amikor először találkoztak, és beismerte, sok rossz döntést hozott az életében.

Az Aranyélet színésze nem sokszor mesél magánéletéről, de kivételt tett Lovász László műsorában. Thuróczy Szabolcs nemcsak a vidám pillanatokat osztotta meg a műsorvezetővel, hanem a rossz döntéseit is. Ilyen volt például az, amikor elhagyta a családját, de döntését később nagyon megbánta. 10 éves volt a fia, Máté Gábor, amikor először találkoztak. Elmondása szerint szörnyű érzés volt, de családjának köszönhetően helyreállt a kapcsolatuk a ma már 22 éves szintén színész gyermekével.

Thuróczy Szabolcs fia 10 éves volt, amikor először találkoztak Fotó: Valami Hektor

"Ültünk a kisszobában, és nem nagyon tudtam megszólalni. Nyilvánvaló, hogy sok elfojtás volt, kibeszéletlen dolgok. Egy nagyon fontos tény, hogy Bori lányom születése váltotta ki, hogy ez így tovább nem mehet. Sokat köszönhetek Andinak, a feleségemnek.

Ezek soha be nem gyógyuló sebek, de csiszolom magam a mai napig is.

Ott ami történt, az egyszeri és megismételhetetlen. Egyben kétségbeesés, szorongás, katarzis. Már csak maga az az egyszerű tény, hogy nézed őt, az is egy olyan feldolgozhatatlan pozitív trauma, amit nehéz szavakban megfogalmazni. Akkor olyan volt, mintha elkezdődött volna egy második életem" - árulta el Thuróczy Szabolcs, aki ma már jó kapcsolatot ápol a fiával. "Nem gondoltam magam soha érzéketlen embernek, de

ami azóta történt, az mind azt bizonyítja, hogy nagyon sok rossz döntést is hoztam.

Rossz érzelmeket vagy csapdákat állítottam föl" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.