Családi életéről mesélt Janicsák Veca

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
család szerelem Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos híresztelések szerint Janicsák Veca különél gyermeke apjától, és egyedül neveli a közös kislányukat. Az énekesnő most elárulta, mi igaz a pletykákból. 

Időről időre felröppenek bizonyos hírek, melyek szerint Janicsák Veca egyedül neveli a gyermekét, és már nincs együtt a kislánya apjával. Azért gondolják ezt sokan, mert sosem látják együtt a párost semmilyen nyilvános eseményen.

Veca tiszta vizet öntött a pohárba.

Janicsák Veca a családi életéről mesélt Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá, és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni" - jelentette ki a sztáranyuka.

A tavaly nyáron született kislányáról, Emmáról már a születés után nem sokkal láthattunk fotót, majd néhány héttel később Veca a családi életükről is mesélt.

Ezután kicsit eltűntek a nyilvánosság elől, de nemrég azonban kiderült, hogy a 27 éves előadó a Nagy Duettel visszatér a képernyőkre, így talán ezentúl többet láthatjuk majd őt és a családját is.

Az énekesnő bevallotta, hogy Ábelnél jobb apáról nem is álmodhatott volna, nagyon boldog, hogy ő van mellette.

"Jobbat nem is választhattam volna. Ezt előre nem lehet tudni, de őt az apaság még jobbá tette. Emma rajong érte, az volt az első szava, hogy apa. Már most látszik, hogy szerelmes az apjába" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.