Tizedik fiával terhes egy angol nő

Forrás: Thinkstock -
gyerekek család terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudjuk elképzelni, milyen lehet 10 férfival együtt élni. Alexis Brett erről is mesélt. 

Alexis Brett és férje, David tizedik gyermeküket várják. Érdekesség, hogy a családban csak fiú gyerekek születtek, vagyis Alexis jelenleg 10 férfival él együtt, és most érkezik a tizenegyedik. Kiderült, hogy az anya hiába szedett fogamzásgátlót, egyik típus sem tudta megvédeni, mindig teherbe esett.

Tizedik fiával terhes egy angol nő (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A 37 éves nő már a nyolcadik hónapban van, ő is és a baba is teljesen egészségesek. Sokan kérdezték már tőle, hogy sosem vágyott-e egy lány gyerekre, de állítása szerint ő teljesen elégedett és boldog a fiúkkal.

9 pár sáros sportcipő sorakozik az előszobában, szépen, csökkenő sorrendbe elhelyezve. 14 kiló kenyeret fogyasztanak el hetente, és annyi házimunkája van az anyának, amit el sem tudunk képzelni.

De ők láthatóan boldogok így, akkor is, ha kívülről sok munkának és nagy tehernek tűnhet ennyi gyermek. A családról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Így él a nő, akinek 14 gyermeke van: Videó!

Bizonyára sokan emlékszünk még arra az édesanyára, akinek véletlenül lett 14 gyermeke. Korábban nem volt egyszerű az életük, de most boldogabbak, mint valaha. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.