Íme, a leggazdagabb kölykök: Dubajban és Londonban is megy a fényűzés

Forrás: Instagram/RichKidsOfDubai -
gazdagság London Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leggazdagabb kölykök fotóit csokorba szedik az Instagramon, így egybe, töményen láthatjuk azt a fényűzést, ami nekik jutott. Olyan luxus veszi őket körül, amit az egyszerű ember fel sem tud fogni, és ez még csak egy szelete az igazi életüknek!

A gazdag emberek élete zárt ajtók mögött zajlik, kivéve, ha nagyon szeretik a magamutogatást. Ez a két tulajdonság pedig manapság kéz a kézben jár, főként, ha tinédzserek kezébe kerülnek a milliók. És bizony bőven van olyan fiatal, akinek nem az a legnehezebb választás, hogy milyen színű biciklit kérjen, hanem az, hogy mekkora legyen a jachtja!

Nehéz sorsú tinilány Dubajból Forrás: Instagram/RichKidsOfDubai

Természetesen nemcsak a vízi közlekedésben császárok a gazdag kölykök, hanem a szárazföldi és a légi közlekedésben is.

Autók garmadája áll a rendelkezésükre, és elmaradhatatlan tartozékuk a magánrepülő.

Nem kérdés, hogy ruhákból és ékszerekből sem szenvednek hiányt, valószínűleg nekik tényleg minden napra jut egy teljesen új szett.

Vég nélkül folynak a drága pezsgők, és egyéb drága italok, és persze a háziállatok sem olyanok, mint az egyszerű embereknél. Ha kutya, akkor temrésztesen neki is kijár a luxus, de még jobb, ha nem is egy hétköznapi állatot választanak, hanem inkább egy vad ragadozót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.