Sztáranyák vallottak a gyereknevelés nehézségeiről: Videó!

Sarka Kata Mádai Vivien Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres édesanyák egy televíziós vetélkedőben szerepeltek, ahol a játékon kívül komoly dolgokról is szó esett: így élik meg a sztárok az anyaság nehézségeit.

A sztárok életében is időnként nehézséget okoz, hogy hogyan egyeztessék össze a mindennapi munkát, a gyerekneveléssel és a háztartásvezetéssel. A csinos hírességek közül Szandi három gyermeket nevel, Sarka Kata és Deutsch Anita kettőt, míg Mádai Vivien egyet.

Szerencsére egyikőjük sincs egyedül a feladatokra, hiszen mindenki mellett áll egy férj, egy szerető családi háttér vagy babysitter, aki tud segíteni a nehezebb feladatok megoldásában is.

A sztármamik azt is bevallották, hogy néha kicsit vágynak a semmittevésre, de ha választani lehet, akkor inkább valamilyen programon vesznek részt a szeretteikkel, minthogy egyedül otthon pihenjenek.

Hollywoodi szülők és fura gyereknevelési szokásaik

Ez a cikk 215 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
A gyereknevelés az egyik olyan téma, amiről mindenkinek megvan a véleménye, és amivel kapcsolatban mindenki okosabbnak és tapasztaltabbnak gondolja magát a másiknál. Az alábbi hollywoodi anyukáknak és apukáknak azonban mondhat bárki bármit, csak a számukra legszimpatikusabb elvek mentén hajlandóak nevelni gyerekeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.