Saját magához ment feleségül a 40 éves olasz fitneszedző, Laura Mesi

esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laurának, az olasz fitneszedzőnek 2015-ben ért véget egy 12 éves kapcsolata. Akkor határozta el, ha 40 éves koráig nem talál újra párra, saját magához megy hozzá: és így is tett. 

Laura Mesi 70 vendég jelenlétében, hófehér menyasszonyi ruhában hozzáment saját magához a minap. A nagy napon pedig egyáltalán nem spórolt, 10 ezer eurójába (3,1 millió forint) került az esküvő.

A boldog ifjú feleség a La Repubblicának elmondta: tündérmesékbe illő esküvője volt, mindössze a herceg hiányzott. Kifejtette, még mindig nem tett le arról, hogy megtalálja az igazit, de a boldogsága nem függ másoktól.

A Lauráról megjelent cikkek nagy port kavartak mindenhol, így Magyarországon is. Néhányan viccnek fogják fel az egészet, és ők teszik jól, mások azonban kiakadtak, és kerek perec elmebetegnek titulálták a lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.