Fejős Éva kislánya már egyéves: fotó

Forrás: Facebook/Fejős Éva -
Fejős Éva fotó egyéves kor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva 49 évesen adott életet első gyermekének, Linda Zsófinak, azóta pedig már eltelt egy év! Így ünnepelték a kislány első születésnapját. 

Fejős Éva első gyermekét bőven negyvenen túl vállalta: az írónő 49 éves volt, amikor életet adott kislányának, Linda Zsófiának. Szerencsére az írónő sem terhességének pillanatait, se kislányát nem rejtegette a nyilvánosság elől: mindig megmutatta a legfontosabb történéseket. Nemrég egy szintén nagyon lányeges dologról számolt be a Facebook-oldalán, méghozzá arról, hogy egyéves lett a gyermeke!

Fejős Évának már egyéves lett a kislánya Forrás: Facebook/Fejős Éva

Meg is mutatta, hogyan zajlott náluk az első születésnap megünneplése, természetesen tortával és tűzijátékkal, amit Linda megbűvölten nézett. "Kislányom, aki megváltoztatta az életemet - nagyon sok boldogságot, Linda" - írta a fotóhoz az írónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.