Ekkor tér vissza a színpadra Szinetár Dóra

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
baba család Szinetár Dóra visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra egyelőre még otthon van kisfiával, de nemsokára visszatér, ugyan csak ideiglenesen.

Szinetár Dóra öt hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, nagy dilemma, hogy mikor térjen vissza a munkájához. Szeretne minél több időt gyermekével tölteni, ugyanakkor kapott egy olyan ajánlatot, amit nem képes visszautasítani. Április elején visszatér.

Szinetár Dóra visszatér Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

„Ha valakit maga Boborján hív fel azért, hogy lépjenek fel együtt, az ember nem utasítja el! Különösen, ha annyira szereti az egykori L'art pour L'art társulatot és Dolák-Saly Róbertet, mint én" – mondta a Hot! Magazinnak Szinetár Dóra, aki csakis úgy mondott igent, hogy az előadás beleférjen a két etetés közötti időbe. A színésznő azt is elárult, hogy mikor tér vissza teljesen a színházba. „Most tavasszal Vágó Zsuzsi áll a helyemre, én pedig talán szeptembertől csatlakozom. Borzasztóan vágytam erre a babára, és amikor Benjamin a pocakomban volt, már akkor is tudtam, hogy szeretnék vele otthon lenni, ameddig csak lehet. A családom szerencsére minden döntésemben támogat" - árulta el Dóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.