Berki Krisztián nem fizet gyerektartást

2018.03.08. 10:27

Berki Krisztián és Pamela között nem zárult még le a harc a kislányuk felügyelete körül: erről nyilatkozott most a műsorvezető. Elárulta, nem fizet gyerektartást Pamelának.

Hiába szerelmes most Berki Krisztián, nem lehet felhőtlenül boldog. Ő és Hódi Pamela ugyanis sok mindenben nem tudnak megegyezni a lányukkal kapcsolatban, ez a feszültség pedig mindegyikük életére rossz hatással van.

Berki Krisztián nem fizet gyerektartástForrás: Facebook/Berki Krisztián

„Nehéz helyzet, mert Pamela nem engedte, hogy találkozzam a lányommal a megállapodott időpontban. Az ügyvédemmel úgy döntöttünk, hogy jelezzük ezt a gyámhatóságnál. Bár rengeteg a szóbeszéd, arról nem tudok, hogy bíróságon lenne a gyerekünk felügyeleti ügye. Az biztos, hogy a lányunk nevelésével kapcsolatban rám lehet számítani. Úgynevezett tartásdíjat nem fizetek, mivel a kislányom az ideje felét velem tölti, legalábbis eddig velem volt, és a magánóvodát, a képzéseket, a nyelvoktatást, a dzsudót én fedezem. Köztudott, Pamelával ugyanannál az ügynökségnél dolgozunk, mi építettük fel az imidzsét, és a cég azóta sem engedte el a kezét. Ennek köszönhetően van munkája, és a bevétele igazoltan meghaladja az egymillió forintot..." – állítja Krisztián a Story Magazinnak.

Berki Krisztián és Hódi Pamela a bíróságon harcolnak gyermekükért, Natiért


Az év elején Berki Krisztián azt állította, hogy sikerült megegyeznie Pamelával a négy és fél éves Natika láthatásáról. Most azonban kiderült, hogy ez nem igaz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Berki KrisztiánHódi Pamelagyerektartás