Kislánya lesz Al Ghaoui Hesnának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
baba kislány várandós terhes Al Ghaoui Hesna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós Al Ghaoui Hesna elárulta, kislányt vár.

Március legelején egy aranyos gyermekrajzzal tudatta Al Ghaoui Hesna, hogy második babájával várandós. A tévés most a BEST magazinnak elárulta, mindig is két kislányról álmodozott és most nagyon boldog, mert kiderült, hogy ezúttal is kislányt hord a szíve alatt.

Neda, aki 2014-ben látta meg a napvilágot, nagyon örül a kistestvér érkezésének, már alig várja, hogy ő is köztük legyen.

Neda nagyon várja a kishúga érkezését, az alsó polcokról már elpakolta a játékait, hogy a pici ne érje el, vagy rágja meg. Arra többen felkészítettek, hogy egy kis féltékenység biztosan várható, de ezt próbáljuk kiküszöbölni" – mesélte Hesna.

Al Ghaoui Hesna nagyon boldog, hogy második gyermeke is kislány lesz Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Első terhességét végig dolgozta, most azonban máshogyan tervezi: a szülés után valószínűleg egy évig csak a családjára fog majd koncentrálni.

Emlékeztetnem kell magam arra, hogy várandósan nem vállalhatok el annyi feladatot, mint korábban, erre a családom is figyelmeztetett már. Januárban le is kellett mondanom pár előadást a babavárás miatt. Pár héttel azután, hogy megtudtam, várandós vagyok, az orvosom azt mondta, próbáljak meg pihenni. Persze azt sem feltétlenül tartom jónak, ha valaki 9 hónapig otthon ül, és várja a pici érkezését. Nedánál például az utolsó pillanatig dolgoztam, de akkor azt éreztem, hiányzik a ráhangolódási időszak, most ez máshogy lesz. Azt is elterveztem, egy évet biztosan szeretnék csak a családra fordítani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.