Kapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotó

2018.05.10. 12:37

Kapócs Zsóka kisfia, Borisz március végén jött a világra. Szülei már alig várták az érkezését, ez nem is csoda, hiszen hatévnyi küzdelem után sikerült megfoganni a kisfiúnak. Születése óta körülötte forog a szülei élete, Zsóka pedig néha még ma sem hiszi el, hogy ez tényleg a valóság.

Kapócs Zsóka hat év küzdelem, kudarc és keserűség után végre megkapta azt, amire mindig is vágyott: anya lett. Kisfia, Borisz március végén jött a világra, azóta aranyozza be szülei életét, akik egyformán kiveszik a részüket a tennivalókból.

Kapócs Zsóka nem tudja szoptatni kisfiátForrás: Facebook/Kapócs Zsóka

„Vannak percek, amikor még ma sem hiszem el, hogy édesanya lettem. Sokáig vártam, hogy igazán átélhessem a nagy érzést, idő kellett hozzá. Nem is lehet siettetni. Az anyaüzemmód kialakulása egy folyamat, legalábbis én így tapasztaltam" – mondta a Story Magazinnak Zsóka. Színtiszta, őszinte szeretetet érzek, amit még sosem tapasztaltam. Minden pillanatot élvezek vele, sokszor csak csendben csodálom" – árulta el Zsóka, aki párjával, Simek Péterrel minden feladaton osztozik Borisz körül. Zsóka nagy fájdalma, hogy nem tudja szoptatni a kicsit, hiába akarta, ezt fel kellett adnia. Az egykori modell most először mutatott fotót Boriszról, de a kisfiú arca ezeken a felvételeken sem látszik.

BoriszKapócs Zsókakisfiú