Csobot Adélt megviseli második terhessége

2018.08.02. 15:30

Istenes Bence és Csobot Adél már második gyermeküket várják. Bár Adél mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, a második terhesség megviseli. Őszintén beszélt arról, hogyan telnek napjai.

Csobot Adél 24 éves és második gyermekét várja. Mindig is fiatal anyuka akart lenni, vágya teljesült, ám elismerte: a második terhesség megviseli. 

"Imádom, élvezem minden aprócska pillanatát, azt, hogy újra egy óriási pocakkal járhatok-kelhetek és azt, ahogy érzem, hogy nő bennem egy baba, aki napról napra aktívabb odabent, én pedig napról napra jobban szeretem és várom, addig a másik oldalon kimondom: igenis, baromira megvisel" - mondta a Blikk a fiatal édesanya. 

Csobot Adél nehezebben viseli második várandósságátForrás: Instagram/Csobot Adél

Azt is hozzátette: nem a nyári meleg, ami megviseli, sokkal fáradékonyabb, a kis Nátán miatt pedig már reggel 7-kor talpon van. "A nap végére, ami legkésőbb 8 órát jelent, engem bizony el lehet felejteni! Nincs esti filmnézés, mert a főcímig sem bírom nyitva tartani a szemem, nincs esti közös főzőcske, sőt még az esti „teraszra kiülős" hosszan tartó beszélgetések is feledésbe merültek. Ezek azok a beszélgetések, amelyek a legjobban hiányoznak" - mesélte a kismama. Ám azt is hangsúlyozta: nem panaszkodni szeretne. 

"Közben pedig érzem, hogy pontosan emiatt vagyok ennyire odáig már most a kisfiamért, és hogy ezektől az ideiglenes állapotoktól lesz majd szép, vicces és igazán kedves számomra a jövőben ez a 9 hónap" - mondta a lapnak Csobot Adél.

Istenes BenceCsobot AdélIstenes Nátánterhességvárandósság