Pápai Joci bevallotta: az egyik rokonuk bánatában sírt az esküvőjükön

nagymama esküvő házasság sírás Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárok és párok című műsorban láthatják a nézők Pápai Jocit és feleségét, Anitát. Elmesélték, hogy az esküvőjükön nem minden pillanat volt felhőtlen, hiszen az egyik rokon bánatában, és nem örömében sírt. 

Pápai Joci élete egyik legszürreálisabb élményéről mesélt. A Sztárok és párok című műsorban szerepelnek majd, ahol a feleségével, Anitával felidéztek esküvői emlékeket is.

Anita nagymamája eleinte nem igazán akarta elfogadni a férfit. "Nagy csajozó hírében álltam, és féltette tőlem az unokáját" - idézte a Bors Pápai Joci szavait. A zenész úgy érezte, másfél év együtt járás után biztosan megkedvelte őt a nagymama, ám kiderült, nem így volt.

Pápai Joci feleségének nagymamája bánatában sírt az esküvőn Fotó: Csudai Sándor/Origo

"Az egész esküvőt végigsírta, aminek Anitával eleinte nagyon örültünk, mert azt hittük, hogy a meghatottságtól érzékenyült el, ám a rokonok felvilágosítottak, hogy nem erről van szó. A nagyi bánatában sírta végig a szertartást, ami így utólag már nagyon viccesen hangzik, de akkor annyira nem nevettem. Mindenesetre később nagyon jó kapcsolatba kerültünk, megismert, és őszintén megszeretett" - fogalmazott Pápai Joci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.