Kiss Ramóna azt fontolgatja, hogy kádban szüli meg a gyermekét

Forrás: instagram.com/ramona_kiss -
Születés Lékai Máté szülés kád család gyermek szülőszoba Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke, Noé. A pár nagyon várja a baba érkezését, már a szülést tervezgetik. 

A karácsonyt már közös otthonukban ünnepli Kiss Ramóna és Lékai Máté. Hamarosan első gyermekük, Noé is megszületik, így már a szülés pillanatát tervezgetik. A Hot! magazinnak most részleteket árultak el ezzel kapcsolatban.

„Szeretnék természetes úton szülni, de ha egy százalék esélye van annak, hogy Noét bármi veszélyezteti, akkor nem ragaszkodom ehhez. Tegyék, amit tenni kell” – mesélte a lapnak a műsorvezető. Az apás szülés mellett döntöttek. Mint mondták: Máté Ramónára bízta a döntést, ami okozott egy kis fejtörést.

Kiss Ramóna és Lékai Máté hamarosan szülők lesznek Forrás: instagram.com/ramona_kiss

„Közben pedig ott van az is, hogy sok anyukától és apukától azt hallottam, megbánták, mert a látvány miatt elhidegültek egymástól. De én nem bírom ki, hogy ne legyen mellettem Máté” – fogalmazott Kiss Ramóna. Azt is elárulta, hogy nem szeretne zenét hallgatni a szülőszobában.

A kádas szülés érdekel, eddig mindenki nagyon dicsérte. Jó érzésnek írták le, azt mondták, könnyebb a vajúdás. Így még az is lehet, hgoy kádban hozom világra a fiamat” – fejtegette a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.