Szabó Győző nyomkövetős okosórát vett gyermekének

2019.02.15. 18:24

Szabó Győző nyomkövetőt vásárolt a gyermekének, hogy ne téveszthesse szem elől. Mivel még okostelefont nem kaphat a 8 éves Misi, ezzel a kütyüvel kell beérnie.

Aggódó szülőként vásárolt nyomkövetős okosórát gyermekének Szabó Győző. „Nem sokkal a mostani tanév kezdete után történt, hogy egy forgatási csúszás miatt nem tudtam időben odaérni Misiért az iskolájához. Judit előre szólt, hogy nem lesz elérhető, de így még több időbe telt, mire megszereztem az illetékes tanárnő számát. Akkor döntöttem el, hogy nem akarok még egyszer átélni ilyen stresszhelyzetet. Korábban láttam hirdetést erről a gyereknyomkövetőről, és Judit is hasznosnak tartotta" – mondta a Blikknek a színész, aki azért nem nézegeti folyton, hol jár a gyerek.

Szabó Győző nyomkövetős órát vett gyermekénekFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azért egy kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi öt hónapban erre hányszor került sor. Nem kémkedek Misi után, és a telefonos funkciót is ritkán használom, de megnyugtató, hogy bárhol elérhetem" – tette hozzá Győző, a kütyüvel ugyanis telefonálni is lehet. „Bár néhány osztálytársának már van okostelefonja, Misi elfogadta, hogy ezt a versenyt nem tudja tartani: 12 éves kora előtt biztosan nem lesz mobilja, de így most neki is van hasonló kütyüje" – mondta a színész.

Szabó Győzőnyomkövetőgyerekokosóra