Harry herceg és Meghan hercegné gyermekével kapcsolatban is lehet már fogadni

2019.02.18. 18:40

Nagy-Britanniában előszeretettel fogadnak az emberek a királyi családot érintő események kapcsán. A fogadóirodákban már lehet fogadni Meghan hercegné születendő gyermekének nemével, de a kopaszodásának időpontjával kapcsolatban is.

Hamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, ám a pontos időpontot természetesen nem tudni. A brit fogadóirodákban azonban már lehet fogadni a gyermek nemére, a nevére, a keresztszülők kilétére és arra is, hogy esetleg egy gyermek vagy ikrek születnek-e.

Ám, ami ennél is meglepőbb, hogy az Express cikke szerint már fogadni lehet arra is, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Lajos herceg vagy a születendő baba kopaszodik meg hamarabb. 

Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének kopaszodására is lehet már fogadniForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool

Katie Baylis, a Betfari PR-menedzsere szerint több tényező is segíti a fogadók döntését. Azt ugyanis még nem lehet tudni, hogy Harrynek és Meghannek fia vagy lánya születik, így ez Lajos malmára hajtja a vizet. Vilmos és Harry hasonló génekkel rendelkeznek, ám Vilmos már a húszas évei végére kopaszodni kezdett, míg öccse haja csak mostanában kezdett ritkulni. Ez számít az egyik legnépszerűbb fogadásnak, a fogadókat pedig az sem érdekli, hogy sokat kell várniuk, mire kiderül az eredmény. 

Vilmos hercegLajos hercegMeghan hercegnékopaszodásbrit királyi családHarry hercegfogadásfogadóiroda