Csonka András édesanyja elvesztéséről és az anyák napjáról vallott

anyák napja Csonka András anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András 13 éve vesztette el az édesanyját, akit megható sorokkal köszöntött anyák napja alkalmából Facebook-oldalán. 

„Egy évvel távolabb kerültem az utolsó ölelésünktől, de egy évvel közelebb, hogy újra Veled lehessek” – ezekkel a sorokkal köszöntette elhunyt édesanyját Csonka András anyák napja alkalmából. A színész már 13 éve él édesanyja nélkül, legalábbis a Földön már nincs vele, de hiszi, hogy figyelemmel kíséri az életét.

„Különlegesen nagyon jó kapcsolat volt köztünk, nem tudtam tőle elbúcsúzni. Ez egy váratlan helyzet volt, be kell látni, hogy Isten így akarta, hogy így váljunk el. Amikor ilyen erős szövetség van két ember között, akkor lehet, hogy azt csak ilyen hirtelen lehet elszakítani” – mondta Csonka András. Hozzátette, hiszi, hogy édesanyja védelmezi őt. „Ott van a tárgyakban körülöttem, a fotókon” – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.