A 3 éves kislány, aki már túlélte a mellrákot

mellrák daganat kisgyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a legfiatalabb emlőrákos beteg egy 10 éves kislány volt, de úgy tűnik, egyre fiatalabbakat támad meg a daganatos betegség. Jelenleg Aleisha Hunter a világon a valaha diagnosztizált legfiatalabb mellrákos beteg, aki azonban irigylésre méltó bátorsággal győzte le a betegséget.

Aleisha Hunter még csak hároméves volt, amikor édesanyja a fürdetés után észrevett egy apró kis kemény csomót a lánya mellkasában, de csak egy ártalmatlan cisztának hitte. Az orvosok sem gondoltak semmi komolyra, ezért hazaküldték a kislányt. A csomó viszont nemhogy elmúlt volna, hanem kétcentisre nőtt, és idővel Aleisha már aludni sem tudott a fájdalomtól.

www.theglobeandmail.com
www.theglobeandmail.com

A kórházban az újabb vizsgálatokat követően kiderült, hogy a csomó valójában egy rákos daganat. "Nagyon meglepődtem, nem tudtam elhinni, mikor közölték velem a hírt. Nem tudtam, hogy ilyen fiatalon is lehet valaki mellrákos" - tette hozzá a kislány édesanya, Melanie. A diagnózis nemcsak a szülőket, de az orvosokat is megdöbbentette. "Már 25 éve foglalkozom mellrákos esetekkel, de még soha nem találkoztam ilyen fiatal beteggel" - mondta dr. Nancy Down, Aleisha sebésze.

Azonnal megműtötték




A játékmackó adott bátorságot




www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk



Egyre fiatalabbakat támad meg a mellrák




LIFE MAGAZIN: EGY KISFIÚ, AKI SZEMBESZÁLLTA A GYILKOS KÓRRALhttp://videa.hu/flvplayer.swf?v=K8Pa8wPGARnvxdmz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.