84 kilós daganat nőtt egy vietnámi férfi lábán

műtét daganat rekord láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási daganat miatt 84 kilósra nőtt egy vietnámi férfi jobb lába, aki ezzel a világ legnagyobb daganatát hordja magán.

A világ legnagyobb daganatával él együtt a vietnámi Nguyen Duy Hai, a jobb lába ugyanis már 84 kilót nyom. A 31 éves férfit 14 évvel ezelőtt már megoperálták egyszer, akkor a térdétől lefele amputálták a jobb lábát, de a daganat tovább nőtt. "Nem tudok semmit sem csinálni, csak ülni és feküdni" - mondta a férfi, akit a 61 éves édesanyja lát el.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!



Annak ellenére, hogy Nguyen-nek van a világ legnagyobb daganata, az orvosok még mindig bizakodóak, és lehetségesnek tartják az operációt:
"Rekord nagyságú, de a daganat nem rákos, valószínűleg inkább egy genetikai mutációról lehet szó. Ha rákos lenne a szövet, már nem élne" - magyarázta a férfi orvosa, Vu Van Thach. A műtét azonban 30 ezer dollárba kerülne, amit a család nem tud kifizetni. Nemrég ezért sajtótájékoztatót szerveztek, hogy minél többen megismerhessék a férfi történetét, és remélik, hogy egyszer sikerül összegyűjteniük a pénzt az adományokból.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.