Kórházba vitték a magyar színészt

gyomor Kern András kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kern András a Vígszínházban és a Pesti Színházban is lemondta az előadásait betegség miatt. A hatvannégy éves színészt napokig kórházban kezelték egy veszélyes, de szerencsére gyógyítható betegség miatt.

Tipp! Tóth Gabi könnyek közt jutott tovább! Kattints a képekért!


,,Bevérzett a gyomrom. Négy napig voltam kórházban, de már jobban vagyok, itthon gyógyulgatok. Rossz gyógyszereket szedtem, de a betegségem kialakulásába belejátszott az idegeskedés és a dohányzás is. Negyvenévnyi stressz nem marad nyomtalan"


RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

,,Nagyszerű a közérzetem, az étvágyammal sincs gond. Hatalmas adag töltött káposztákat eszem" - próbálta elviccelni a dolgot a színész, aki végül elmondta, hogyan is kell étkeznie. ,,Diétáznom kell, csak krémleveseket ehetek. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor láthatnak legközelebb a színpadon a nézők. Két hétig biztosan pihennem kell. Jövő szerdán megyek kontrollra, utána talán már többet tudok mondani."

A Blikk megkérdezte Dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus szakorvost, mikorra gyógyulhat fel Kern András, akinek egy ér pattant el a gyomrában. ,,Sok múlik azon, hogy a beteg milyen gyógyszereket szedett, de az is számít, hogy mennyire kiterjedt vérzésről van szó. Vérszegénység, fáradékonyság, gyengeség a jele. Feltűnően sápadt lesz az ember bőre és a szemfehérje, valamint verejtékezéssel és fokozott gyengeséggel jár. Egy súlyosabb gyomorvérzésbe bele is lehet halni, de nagyon gyorsan fel is lehet gyógyulni belőle, ha egy nagyon kis érből vérzik. Sok függ attól, hogy milyen alapbetegséggel küzd a beteg" - vallotta a szakorvos.

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.