Mindenki aggódik a népszerű magyar énekesnőért

mell gyulladás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokványos megfázásos tünetekkel kezdődött Szulák Andrea betegsége, de kiderült: mellhártyagyulladásról van szó. A betegség nemcsak fájdalmas, hanem veszélyes szövődménye is kialakulhat.

A népszerű magyar énekesnő már hetek óta képtelen kilábalni mellhártyagyulladásából. Hiába szedi a gyógyszereket, nem javul az állapota. Ennek ellenére Andi egy percre sem áll le, nem mondja le a fellépéseit. ,,Ne haragudjon, de most nagyon rosszkor hív, épp dolgozom" - mondta náthás, rekedtes hangon Szulák a Borsnak.

www.mtv.hu
www.mtv.hu

Barátai folyamatosan magyarázzák neki, hogy a munkamánia veszélyes lehet, ha nem piheni ki a betegséget, mert könnyen kialakulhat súlyos szövődmény. Az énekesnő ezt tudja, ezért amikor nincsenek színházi kötelezettségei, százszázalékosan a gyógyulásra koncentrál. Mellette van párja és kislánya, Rozina is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.